UniCredit prihvata Diners Club i Discover kartice

Bez autora
Jan 05 2012

UniCredit Bank je s Diners Clubom BH d.o.o. unaprijedila poslovnu suradnju u segmentu prihvata platnih kartica, te je pored Diners Club kartica na svojim EFT POS terminalima omogućila i uslugu prihvata Discover kartica. Usluga prihvata Diners Club i Discover kartica na EFT POS terminalima UniCredit Bank omogućena je na svim prodajnim mjestima na području Bosne i Hercegovine, s kojima Diners Club BH ima zaključen ugovor o prihvatu Diners Club i Discover kartice, kao bezgotovinskog sredstva plaćanja robe i usluga. Zahvaljujući najrasprostranjenijoj mreži bankomata u BiH, klijentima vlasnicima Diners Club i Discover kartica je omogućena isplata gotovine na 223 bankomata UniCredit Bank širom BiH, saopćila je banka.

UniCredit prihvata Diners Club i Discover karticeUniCredit Bank je s Diners Clubom BH d.o.o. unaprijedila poslovnu suradnju u segmentu prihvata platnih kartica, te je pored Diners Club kartica na svojim EFT POS terminalima omogućila i uslugu prihvata Discover kartica.

Usluga prihvata Diners Club i Discover kartica na EFT POS terminalima UniCredit Bank omogućena je na svim prodajnim mjestima na području Bosne i Hercegovine, s kojima Diners Club BH ima zaključen ugovor o prihvatu Diners Club i Discover kartice, kao bezgotovinskog sredstva plaćanja robe i usluga.

Zahvaljujući najrasprostranjenijoj mreži bankomata u BiH, klijentima vlasnicima Diners Club i Discover kartica je omogućena isplata gotovine na 223 bankomata UniCredit Bank širom BiH, saopćila je banka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik